Pähkinä-kinuskikakku

Kuumenna uuni 175 asteeseen.

Vuoraa irtopohjainen kakkuvuoka leivinpaperilla ja voitele se. Sekoita kulhossa vehnäjauho, leivinjauhe, ruokosokeri ja kookoshiutaleet.

Sulata margariini (100 g) ja lisää joukkoon sekoittaen.

Painele seos vuoan pohjalle ja kypsennä uunin alatasolla 10 minuuttia, nosta hetkeksi jäähtymään.

Rouhi saksanpähkinät (1 pss/70 g) karkeiksi.

Ripottele pohjan päälle.

Kaada päälle kinuskikastike.

Sekoita tuorejuusto, sokeri ja kananmunat keskenään ja kaada vuokaan.

Jatka kypsentämistä 30-35 minuuttia, kunnes päällys on kiinteähkö.

Anna jäähtyä muutaman tunnin jääkaapissa, kunnes kakku on täysin kylmä.

Voit välillä varovasti irrottaa kakun reunoja veitsellä, sillä kinuski tarttuu jäähdyttyään helposti vuokaan.

Koristele kakku saksanpähkinöillä (1 pss/70 g).

(Ohje Yhteishyvä-lehdestä vuodelta 2008)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 102 grammaa

Pampupala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 98g399kcal0g98.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 211g300kcal26.3g0.6g21.6g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour 15%, maustamaton802g1363kcal60.1g8g120.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 122g420kcal12.5g85.6g1.5g4.3g
Kookoshiutale 72g477kcal5.9g4.6g46.6g11.8g
Ruokokidesokeri (Dan sukker), annos 500g172g690kcal0g170.7g0g0g
Saksanpähkinä 281g1909kcal41.3g9.3g183g44.6g
Kinuskikastike (Rainbow)501g1554kcal13.5g310.8g26.6g0g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)178g1285kcal0g0g142.7g0g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4896g16828kcal320.2g1383g1084.6g121.6g
Valittu annoskoko2448g8414kcal160.1g691.5g542.3g60.8g
Annoskoko puolitettuna1224g4207kcal80.1g345.8g271.2g30.4g
Arvot/100g100g344kcal6.5g28.2g22.2g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93710