Pähkinä-kinuskikakku

Kuumenna uuni 175 asteeseen.

Vuoraa irtopohjainen kakkuvuoka leivinpaperilla ja voitele se. Sekoita kulhossa vehnäjauho, leivinjauhe, ruokosokeri ja kookoshiutaleet.

Sulata margariini (100 g) ja lisää joukkoon sekoittaen.

Painele seos vuoan pohjalle ja kypsennä uunin alatasolla 10 minuuttia, nosta hetkeksi jäähtymään.

Rouhi saksanpähkinät (1 pss/70 g) karkeiksi.

Ripottele pohjan päälle.

Kaada päälle kinuskikastike.

Sekoita tuorejuusto, sokeri ja kananmunat keskenään ja kaada vuokaan.

Jatka kypsentämistä 30-35 minuuttia, kunnes päällys on kiinteähkö.

Anna jäähtyä muutaman tunnin jääkaapissa, kunnes kakku on täysin kylmä.

Voit välillä varovasti irrottaa kakun reunoja veitsellä, sillä kinuski tarttuu jäähdyttyään helposti vuokaan.

Koristele kakku saksanpähkinöillä (1 pss/70 g).

(Ohje Yhteishyvä-lehdestä vuodelta 2008)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 102 grammaa

Pampupala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 147g598kcal0g147.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 316g451kcal39.5g0.9g32.4g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour 15%, maustamaton1203g2045kcal90.2g12g180.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 183g630kcal18.7g128.4g2.2g6.4g
Kookoshiutale 108g716kcal8.8g6.9g69.9g17.6g
Ruokokidesokeri (Dan sukker), annos 500g259g1035kcal0g256g0g0g
Saksanpähkinä 421g2864kcal61.9g13.9g274.6g66.9g
Kinuskikastike (Rainbow)752g2331kcal20.3g466.1g39.8g0g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)268g1927kcal0g0g214.1g0g
Leivinjauhe 15g26kcal0.8g5.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7344g25242kcal480.4g2074.2g1626.8g182g
Valittu annoskoko3672g12621kcal240.2g1037.1g813.4g91g
Annoskoko puolitettuna1836g6311kcal120.1g518.6g406.7g45.5g
Arvot/100g100g344kcal6.5g28.2g22.2g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93710