Pähkinä-kinuskikakku

Kuumenna uuni 175 asteeseen.

Vuoraa irtopohjainen kakkuvuoka leivinpaperilla ja voitele se. Sekoita kulhossa vehnäjauho, leivinjauhe, ruokosokeri ja kookoshiutaleet.

Sulata margariini (100 g) ja lisää joukkoon sekoittaen.

Painele seos vuoan pohjalle ja kypsennä uunin alatasolla 10 minuuttia, nosta hetkeksi jäähtymään.

Rouhi saksanpähkinät (1 pss/70 g) karkeiksi.

Ripottele pohjan päälle.

Kaada päälle kinuskikastike.

Sekoita tuorejuusto, sokeri ja kananmunat keskenään ja kaada vuokaan.

Jatka kypsentämistä 30-35 minuuttia, kunnes päällys on kiinteähkö.

Anna jäähtyä muutaman tunnin jääkaapissa, kunnes kakku on täysin kylmä.

Voit välillä varovasti irrottaa kakun reunoja veitsellä, sillä kinuski tarttuu jäähdyttyään helposti vuokaan.

Koristele kakku saksanpähkinöillä (1 pss/70 g).

(Ohje Yhteishyvä-lehdestä vuodelta 2008)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 102 grammaa

Pampupala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 197g798kcal0g196.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 421g601kcal52.6g1.3g43.2g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour 15%, maustamaton1604g2727kcal120.3g16g240.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 245g839kcal24.9g171.2g2.9g8.6g
Kookoshiutale 144g954kcal11.7g9.2g93.2g23.5g
Ruokokidesokeri (Dan sukker), annos 500g345g1379kcal0g341.4g0g0g
Saksanpähkinä 561g3819kcal82.5g18.5g366.1g89.3g
Kinuskikastike (Rainbow)1003g3108kcal27.1g621.5g53.1g0g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)357g2570kcal0g0g285.5g0g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9792g33657kcal640.2g2766g2169.2g243g
Valittu annoskoko4896g16828kcal320.1g1383g1084.6g121.5g
Annoskoko puolitettuna2448g8414kcal160.1g691.5g542.3g60.8g
Arvot/100g100g344kcal6.5g28.2g22.2g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93710