Pähkinä-kinuskikakku

Kuumenna uuni 175 asteeseen.

Vuoraa irtopohjainen kakkuvuoka leivinpaperilla ja voitele se. Sekoita kulhossa vehnäjauho, leivinjauhe, ruokosokeri ja kookoshiutaleet.

Sulata margariini (100 g) ja lisää joukkoon sekoittaen.

Painele seos vuoan pohjalle ja kypsennä uunin alatasolla 10 minuuttia, nosta hetkeksi jäähtymään.

Rouhi saksanpähkinät (1 pss/70 g) karkeiksi.

Ripottele pohjan päälle.

Kaada päälle kinuskikastike.

Sekoita tuorejuusto, sokeri ja kananmunat keskenään ja kaada vuokaan.

Jatka kypsentämistä 30-35 minuuttia, kunnes päällys on kiinteähkö.

Anna jäähtyä muutaman tunnin jääkaapissa, kunnes kakku on täysin kylmä.

Voit välillä varovasti irrottaa kakun reunoja veitsellä, sillä kinuski tarttuu jäähdyttyään helposti vuokaan.

Koristele kakku saksanpähkinöillä (1 pss/70 g).

(Ohje Yhteishyvä-lehdestä vuodelta 2008)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 102 grammaa

Pampupala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 262g1063kcal0g261.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 561g801kcal70.2g1.7g57.5g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour 15%, maustamaton2139g3636kcal160.4g21.4g320.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 326g1119kcal33.2g228.3g3.9g11.4g
Kookoshiutale 193g1272kcal15.6g12.3g124.2g31.4g
Ruokokidesokeri (Dan sukker), annos 500g460g1839kcal0g455.2g0g0g
Saksanpähkinä 749g5091kcal110g24.7g488.1g119g
Kinuskikastike (Rainbow)1337g4144kcal36.1g828.7g70.8g0g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)476g3426kcal0g0g380.7g0g
Leivinjauhe 27g47kcal1.4g10.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13056g44876kcal853.8g3688.2g2892g323.8g
Valittu annoskoko6528g22438kcal426.9g1844.1g1446g161.9g
Annoskoko puolitettuna3264g11219kcal213.5g922.1g723g81g
Arvot/100g100g344kcal6.5g28.2g22.2g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93710