Pähkinä-kinuskikakku

Kuumenna uuni 175 asteeseen.

Vuoraa irtopohjainen kakkuvuoka leivinpaperilla ja voitele se. Sekoita kulhossa vehnäjauho, leivinjauhe, ruokosokeri ja kookoshiutaleet.

Sulata margariini (100 g) ja lisää joukkoon sekoittaen.

Painele seos vuoan pohjalle ja kypsennä uunin alatasolla 10 minuuttia, nosta hetkeksi jäähtymään.

Rouhi saksanpähkinät (1 pss/70 g) karkeiksi.

Ripottele pohjan päälle.

Kaada päälle kinuskikastike.

Sekoita tuorejuusto, sokeri ja kananmunat keskenään ja kaada vuokaan.

Jatka kypsentämistä 30-35 minuuttia, kunnes päällys on kiinteähkö.

Anna jäähtyä muutaman tunnin jääkaapissa, kunnes kakku on täysin kylmä.

Voit välillä varovasti irrottaa kakun reunoja veitsellä, sillä kinuski tarttuu jäähdyttyään helposti vuokaan.

Koristele kakku saksanpähkinöillä (1 pss/70 g).

(Ohje Yhteishyvä-lehdestä vuodelta 2008)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 102 grammaa

Pampupala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 295g1196kcal0g294.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 632g901kcal78.9g1.9g64.7g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour 15%, maustamaton2406g4090kcal180.4g24.1g360.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 367g1259kcal37.4g256.8g4.4g12.8g
Kookoshiutale 217g1431kcal17.6g13.9g139.7g35.3g
Ruokokidesokeri (Dan sukker), annos 500g517g2069kcal0g512.1g0g0g
Saksanpähkinä 842g5728kcal123.8g27.8g549.1g133.9g
Kinuskikastike (Rainbow)1504g4661kcal40.6g932.3g79.7g0g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)535g3854kcal0g0g428.2g0g
Leivinjauhe 30g53kcal1.6g11.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14688g50485kcal960.6g4149.4g3253.4g364.4g
Valittu annoskoko7344g25242kcal480.3g2074.7g1626.7g182.2g
Annoskoko puolitettuna3672g12621kcal240.2g1037.4g813.4g91.1g
Arvot/100g100g344kcal6.5g28.3g22.2g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93710