Pähkinä-kinuskikakku

Kuumenna uuni 175 asteeseen.

Vuoraa irtopohjainen kakkuvuoka leivinpaperilla ja voitele se. Sekoita kulhossa vehnäjauho, leivinjauhe, ruokosokeri ja kookoshiutaleet.

Sulata margariini (100 g) ja lisää joukkoon sekoittaen.

Painele seos vuoan pohjalle ja kypsennä uunin alatasolla 10 minuuttia, nosta hetkeksi jäähtymään.

Rouhi saksanpähkinät (1 pss/70 g) karkeiksi.

Ripottele pohjan päälle.

Kaada päälle kinuskikastike.

Sekoita tuorejuusto, sokeri ja kananmunat keskenään ja kaada vuokaan.

Jatka kypsentämistä 30-35 minuuttia, kunnes päällys on kiinteähkö.

Anna jäähtyä muutaman tunnin jääkaapissa, kunnes kakku on täysin kylmä.

Voit välillä varovasti irrottaa kakun reunoja veitsellä, sillä kinuski tarttuu jäähdyttyään helposti vuokaan.

Koristele kakku saksanpähkinöillä (1 pss/70 g).

(Ohje Yhteishyvä-lehdestä vuodelta 2008)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 102 grammaa

Pampupala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 392g1591kcal0g391.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 840g1198kcal105g2.5g86.1g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour 15%, maustamaton3200g5440kcal240g32g480g0g
Vehnäjauho puolikarkea 488g1674kcal49.7g341.6g5.9g17.1g
Kookoshiutale 288g1903kcal23.4g18.4g185.8g46.9g
Ruokokidesokeri (Dan sukker), annos 500g688g2752kcal0g681.1g0g0g
Saksanpähkinä 1120g7618kcal164.6g37g730.4g178.1g
Kinuskikastike (Rainbow)2000g6200kcal54g1240g106g0g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)712g5126kcal0g0g569.6g0g
Leivinjauhe 40g70kcal2.1g15.1g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19536g67148kcal1277.6g5518.6g4327.6g484.6g
Valittu annoskoko9768g33574kcal638.8g2759.3g2163.8g242.3g
Annoskoko puolitettuna4884g16787kcal319.4g1379.7g1081.9g121.2g
Arvot/100g100g344kcal6.5g28.2g22.2g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93710