Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Mariannesuklaakakku

*Vatkaa rasva ja sokeri
*Lisää kananmuna, vatkaa rajusti
*Lisää kuivat aineet, sekoita puuhaarukalla
*Lisää kerma
*Paista voidellussa ja jauhotetussa rengasvuossa 175C noin 50-60 min

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 945 grammaa

Kirsikka811
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g200g1440kcal2g2g160g0g
Fariinisokeri200g812kcal0g199.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 165g235kcal20.6g0.5g16.9g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten45g149kcal10.6g20.3g9.5g5g
Pandan tumma suklaa 150 g70g374kcal3.4g36.4g22.4g0g
Marianne konvehti,Maitosuklaakonvehti ja piparmintturouhetta (Karlfazer), annos 7g100g525kcal9.5g53g31g0g
Mantelirouhe, 1 rkl50g289kcal10.6g2.7g25.3g5.8g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g10g40kcal0g9.9g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 100g330kcal2g3g35g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1890g8405kcal118g659g600.2g21.6g
Valittu annoskoko945g4203kcal59g329.5g300.1g10.8g
Annoskoko puolitettuna473g2101kcal29.5g164.8g150.1g5.4g
Arvot/100g100g445kcal6.2g34.9g31.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93773