Uunipaprikat (täyte)

Pekoni pilkotaan pieneksi ja paistetaan pannulla (voinokareessa) herkkusieniviipaleiden kanssa, lisää tonnikala ja raejuusto, sekoita hyvin.

Halkaise paprikat, poista siemenet ja asettele puolikkaat uunivuokaan.

Lusikoi täytettä reilusti paprikoiden sisälle ja lisää päälle viipale juustoa.

Paista uunissa n.200 asteessa 15-30min tai kunnes juusto on sulanut ja saanut hieman väriä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Hellu83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 421g952kcal67.3g2.1g75.7g0g
Voi 18g127kcal0.2g0.1g14.2g0g
Raejuusto, rasvaa 2-5 % 175g161kcal27.7g4.4g3.5g0g
Tonnikala vedessä 245g256kcal55.1g0g3.7g0g
Herkkusieni säilyke 175g30kcal3.7g0.4g0.5g4.2g
Kermajuusto (Pohjanpoika)79g308kcal18.9g1.6g25.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2226g3667kcal345.8g17.2g245.6g8.4g
Valittu annoskoko1113g1834kcal172.9g8.6g122.8g4.2g
Annoskoko puolitettuna557g917kcal86.5g4.3g61.4g2.1g
Arvot/100g100g165kcal15.5g0.8g11g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93830