Uunipaprikat (täyte)

Pekoni pilkotaan pieneksi ja paistetaan pannulla (voinokareessa) herkkusieniviipaleiden kanssa, lisää tonnikala ja raejuusto, sekoita hyvin.

Halkaise paprikat, poista siemenet ja asettele puolikkaat uunivuokaan.

Lusikoi täytettä reilusti paprikoiden sisälle ja lisää päälle viipale juustoa.

Paista uunissa n.200 asteessa 15-30min tai kunnes juusto on sulanut ja saanut hieman väriä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Hellu83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 480g1086kcal76.8g2.4g86.4g0g
Voi 20g145kcal0.2g0.1g16.3g0g
Raejuusto, rasvaa 2-5 % 200g184kcal31.6g5g4g0g
Tonnikala vedessä 280g292kcal62.8g0g4.2g0g
Herkkusieni säilyke 200g34kcal4.2g0.4g0.6g4.8g
Kermajuusto (Pohjanpoika)90g351kcal21.6g1.8g28.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2540g4185kcal394.4g19.4g280.6g9.6g
Valittu annoskoko1270g2093kcal197.2g9.7g140.3g4.8g
Annoskoko puolitettuna635g1046kcal98.6g4.9g70.2g2.4g
Arvot/100g100g165kcal15.5g0.8g11g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93830