Uunipaprikat (täyte)

Pekoni pilkotaan pieneksi ja paistetaan pannulla (voinokareessa) herkkusieniviipaleiden kanssa, lisää tonnikala ja raejuusto, sekoita hyvin.

Halkaise paprikat, poista siemenet ja asettele puolikkaat uunivuokaan.

Lusikoi täytettä reilusti paprikoiden sisälle ja lisää päälle viipale juustoa.

Paista uunissa n.200 asteessa 15-30min tai kunnes juusto on sulanut ja saanut hieman väriä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Hellu83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 541g1224kcal86.5g2.7g97.4g0g
Voi 23g164kcal0.3g0.1g18.3g0g
Raejuusto, rasvaa 2-5 % 225g208kcal35.6g5.6g4.5g0g
Tonnikala vedessä 316g330kcal70.8g0g4.7g0g
Herkkusieni säilyke 225g38kcal4.7g0.5g0.7g5.4g
Kermajuusto (Pohjanpoika)101g396kcal24.3g2g32.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2862g4715kcal444.4g21.8g316.2g10.8g
Valittu annoskoko1431g2358kcal222.2g10.9g158.1g5.4g
Annoskoko puolitettuna716g1179kcal111.1g5.5g79.1g2.7g
Arvot/100g100g165kcal15.5g0.8g11g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93830