Uunipaprikat (täyte)

Pekoni pilkotaan pieneksi ja paistetaan pannulla (voinokareessa) herkkusieniviipaleiden kanssa, lisää tonnikala ja raejuusto, sekoita hyvin.

Halkaise paprikat, poista siemenet ja asettele puolikkaat uunivuokaan.

Lusikoi täytettä reilusti paprikoiden sisälle ja lisää päälle viipale juustoa.

Paista uunissa n.200 asteessa 15-30min tai kunnes juusto on sulanut ja saanut hieman väriä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Hellu83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 60g136kcal9.6g0.3g10.8g0g
Voi 2.5g18kcal0g0g2g0g
Raejuusto, rasvaa 2-5 % 25g23kcal4g0.6g0.5g0g
Tonnikala vedessä 35g37kcal7.9g0g0.5g0g
Herkkusieni säilyke 25g4.2kcal0.5g0.1g0.1g0.6g
Kermajuusto (Pohjanpoika)11g44kcal2.7g0.2g3.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana318g524kcal49.4g2.4g35g1.2g
Valittu annoskoko159g262kcal24.7g1.2g17.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna80g131kcal12.4g0.6g8.8g0.3g
Arvot/100g100g165kcal15.5g0.8g11g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93830