Uunipaprikat (täyte)

Pekoni pilkotaan pieneksi ja paistetaan pannulla (voinokareessa) herkkusieniviipaleiden kanssa, lisää tonnikala ja raejuusto, sekoita hyvin.

Halkaise paprikat, poista siemenet ja asettele puolikkaat uunivuokaan.

Lusikoi täytettä reilusti paprikoiden sisälle ja lisää päälle viipale juustoa.

Paista uunissa n.200 asteessa 15-30min tai kunnes juusto on sulanut ja saanut hieman väriä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Hellu83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 601g1360kcal96.2g3g108.2g0g
Voi 25g182kcal0.3g0.1g20.4g0g
Raejuusto, rasvaa 2-5 % 250g231kcal39.6g6.3g5g0g
Tonnikala vedessä 351g366kcal78.7g0g5.3g0g
Herkkusieni säilyke 250g42kcal5.3g0.5g0.8g6g
Kermajuusto (Pohjanpoika)113g439kcal27g2.3g36.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3180g5239kcal494.2g24.4g351.6g12g
Valittu annoskoko1590g2620kcal247.1g12.2g175.8g6g
Annoskoko puolitettuna795g1310kcal123.6g6.1g87.9g3g
Arvot/100g100g165kcal15.5g0.8g11.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93830