Uunipaprikat (täyte)

Pekoni pilkotaan pieneksi ja paistetaan pannulla (voinokareessa) herkkusieniviipaleiden kanssa, lisää tonnikala ja raejuusto, sekoita hyvin.

Halkaise paprikat, poista siemenet ja asettele puolikkaat uunivuokaan.

Lusikoi täytettä reilusti paprikoiden sisälle ja lisää päälle viipale juustoa.

Paista uunissa n.200 asteessa 15-30min tai kunnes juusto on sulanut ja saanut hieman väriä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Hellu83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 120g272kcal19.2g0.6g21.6g0g
Voi 5g36kcal0.1g0g4.1g0g
Raejuusto, rasvaa 2-5 % 50g46kcal7.9g1.3g1g0g
Tonnikala vedessä 70g73kcal15.7g0g1.1g0g
Herkkusieni säilyke 50g8.5kcal1.1g0.1g0.2g1.2g
Kermajuusto (Pohjanpoika)23g88kcal5.4g0.5g7.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana636g1048kcal98.8g5g70.4g2.4g
Valittu annoskoko318g524kcal49.4g2.5g35.2g1.2g
Annoskoko puolitettuna159g262kcal24.7g1.3g17.6g0.6g
Arvot/100g100g165kcal15.5g0.8g11.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93830