Uunipaprikat (täyte)

Pekoni pilkotaan pieneksi ja paistetaan pannulla (voinokareessa) herkkusieniviipaleiden kanssa, lisää tonnikala ja raejuusto, sekoita hyvin.

Halkaise paprikat, poista siemenet ja asettele puolikkaat uunivuokaan.

Lusikoi täytettä reilusti paprikoiden sisälle ja lisää päälle viipale juustoa.

Paista uunissa n.200 asteessa 15-30min tai kunnes juusto on sulanut ja saanut hieman väriä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Hellu83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 180g408kcal28.8g0.9g32.5g0g
Voi 7.5g55kcal0.1g0g6.1g0g
Raejuusto, rasvaa 2-5 % 75g69kcal11.9g1.9g1.5g0g
Tonnikala vedessä 105g110kcal23.6g0g1.6g0g
Herkkusieni säilyke 75g13kcal1.6g0.2g0.2g1.8g
Kermajuusto (Pohjanpoika)34g132kcal8.1g0.7g10.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana954g1572kcal148.2g7.4g105.4g3.6g
Valittu annoskoko477g786kcal74.1g3.7g52.7g1.8g
Annoskoko puolitettuna239g393kcal37.1g1.9g26.4g0.9g
Arvot/100g100g165kcal15.5g0.8g11g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93830