Uunipaprikat (täyte)

Pekoni pilkotaan pieneksi ja paistetaan pannulla (voinokareessa) herkkusieniviipaleiden kanssa, lisää tonnikala ja raejuusto, sekoita hyvin.

Halkaise paprikat, poista siemenet ja asettele puolikkaat uunivuokaan.

Lusikoi täytettä reilusti paprikoiden sisälle ja lisää päälle viipale juustoa.

Paista uunissa n.200 asteessa 15-30min tai kunnes juusto on sulanut ja saanut hieman väriä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Hellu83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 240g544kcal38.5g1.2g43.3g0g
Voi 10g73kcal0.1g0g8.1g0g
Raejuusto, rasvaa 2-5 % 100g92kcal15.8g2.5g2g0g
Tonnikala vedessä 140g146kcal31.5g0g2.1g0g
Herkkusieni säilyke 100g17kcal2.1g0.2g0.3g2.4g
Kermajuusto (Pohjanpoika)45g176kcal10.8g0.9g14.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1272g2096kcal197.6g9.6g140.4g4.8g
Valittu annoskoko636g1048kcal98.8g4.8g70.2g2.4g
Annoskoko puolitettuna318g524kcal49.4g2.4g35.1g1.2g
Arvot/100g100g165kcal15.5g0.8g11g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93830