Uunipaprikat (täyte)

Pekoni pilkotaan pieneksi ja paistetaan pannulla (voinokareessa) herkkusieniviipaleiden kanssa, lisää tonnikala ja raejuusto, sekoita hyvin.

Halkaise paprikat, poista siemenet ja asettele puolikkaat uunivuokaan.

Lusikoi täytettä reilusti paprikoiden sisälle ja lisää päälle viipale juustoa.

Paista uunissa n.200 asteessa 15-30min tai kunnes juusto on sulanut ja saanut hieman väriä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Hellu83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 301g680kcal48.1g1.5g54.1g0g
Voi 13g91kcal0.1g0.1g10.2g0g
Raejuusto, rasvaa 2-5 % 125g115kcal19.8g3.1g2.5g0g
Tonnikala vedessä 175g183kcal39.3g0g2.6g0g
Herkkusieni säilyke 125g21kcal2.6g0.3g0.4g3g
Kermajuusto (Pohjanpoika)56g220kcal13.5g1.1g18g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1590g2620kcal246.8g12.2g175.6g6g
Valittu annoskoko795g1310kcal123.4g6.1g87.8g3g
Annoskoko puolitettuna398g655kcal61.7g3.1g43.9g1.5g
Arvot/100g100g165kcal15.5g0.8g11g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93830