Uunipaprikat (täyte)

Pekoni pilkotaan pieneksi ja paistetaan pannulla (voinokareessa) herkkusieniviipaleiden kanssa, lisää tonnikala ja raejuusto, sekoita hyvin.

Halkaise paprikat, poista siemenet ja asettele puolikkaat uunivuokaan.

Lusikoi täytettä reilusti paprikoiden sisälle ja lisää päälle viipale juustoa.

Paista uunissa n.200 asteessa 15-30min tai kunnes juusto on sulanut ja saanut hieman väriä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Hellu83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 361g816kcal57.7g1.8g64.9g0g
Voi 15g109kcal0.2g0.1g12.2g0g
Raejuusto, rasvaa 2-5 % 150g138kcal23.8g3.8g3g0g
Tonnikala vedessä 210g220kcal47.2g0g3.2g0g
Herkkusieni säilyke 150g26kcal3.2g0.3g0.5g3.6g
Kermajuusto (Pohjanpoika)68g264kcal16.2g1.4g21.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1908g3144kcal296.6g14.8g210.8g7.2g
Valittu annoskoko954g1572kcal148.3g7.4g105.4g3.6g
Annoskoko puolitettuna477g786kcal74.2g3.7g52.7g1.8g
Arvot/100g100g165kcal15.5g0.8g11g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93830