Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Lapinäijänkeitto

Ruskista öljyssä Saksanhirvikäristys.

Mausta grillaus- ja yleismausteella ja noin 1 tl suolalla.

Lisää perunasipulisekoitus ja kasvissuikaleet ja vettä niin, että kasvikset reilusti peittyvät, lisää myös kasvisliemikuutio ja lihaliemikuutio.

Keitä kypsäksi ja lisää sulatejuustot ja anna niiden sulaa.

Lisää lopuksi ruokakerma ja kiehauta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Sm1960

Sm1960 sanoi...

On muuten tosi hyvä ja nopeasti valmistuva sekä kevyt keitto, suosittelen lämpimästi:-)

maanantai 29.12.2008 klo 21:42

AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl15g132kcal0g0g15g0g
Saksanhirvikäristys, Lapin Liha (1pkt)240g322kcal48g0g14.4g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g100g250kcal14g3.4g20g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto60g168kcal11.4g0g13.2g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g500g205kcal7g40.5g1.5g0g
Perunasipulisekoitus (Rainbow), annos 100g300g195kcal4.8g45g0.3g0g
Flora ruokakerma 15 % 250g250g375kcal4g8.8g37.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2930g3293kcal178.4g195.4g203.8g0g
Valittu annoskoko1465g1647kcal89.2g97.7g101.9g0g
Annoskoko puolitettuna733g823kcal44.6g48.9g51g0g
Arvot/100g100g112kcal6.1g6.7g7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94267