Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Jauheliha-sulatejuusto-kastike

Jauheliha paistetaan ja maustetaan, (lisätään pilkottu ja kuullotettu sipuli), lisätään sulatejuusto paloiteltuna ja tomaattimurska, keitetään hiljaisella tulella 20 min, välillä sekoittaen.

Reseptistä tulee kastiketta n. 1,1 l (800g - 1 kg). Annoksia 4 - 8 riippuen halutusta annoskoosta.

Maistuu ainakin spaghetin kastikkeena.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g350g980kcal66.5g0g77g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g370g130kcal5.9g25.5g0.4g5.2g
Naudanpaistijauheliha, annos 50g400g320kcal44g11.6g11.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2240g2859kcal232.8g74.2g178g10.4g
Valittu annoskoko1120g1430kcal116.4g37.1g89g5.2g
Annoskoko puolitettuna560g715kcal58.2g18.6g44.5g2.6g
Arvot/100g100g128kcal10.4g3.3g7.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94573