Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Heidin Kaalisalaatti

Halkaise kaali keskeltä ja raasta juustoraasitmella leikkauspuolelta "silpuksi".

Palo sipuli, kurkku ja paprika sekaan.

Ripottele 1dl sokeria näiden päälle.

Kastike
Kiehauta n. 3min
1dl omenaviinietikkaa
1dl vettä
1d oliiviöljyä
1tl siirappia
+ ripaus mustapippuria

Kaada kulhoon ja sekoita vähäsen.

Kelmu päälle ja jääkaappiin.

Valmista seuraavana päivänä.

Mielettömän loistava vaikkapa pizzan kanssa.

Säilyy jopa pariviikkoa ja paranee vain vanhetessaan.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g1000g240kcal12g34g2g21g
Kurkku, tuore300g30kcal1.8g5.1g0.3g2.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Paprika, punainen50g13kcal0.5g2.3g0.2g1g
Sokeri85g345kcal0g84.9g0g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g100g20kcal0g6.5g0g0g
Siirappi, tumma7g22kcal0g5.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 90g796kcal0g0g90g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3664g2987kcal31.2g285.6g185.4g51.6g
Valittu annoskoko1832g1493kcal15.6g142.8g92.7g25.8g
Annoskoko puolitettuna916g747kcal7.8g71.4g46.4g12.9g
Arvot/100g100g82kcal0.9g7.8g5.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94633