Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Borssikeitto, punajuuri-nauris

Kuori ja raasta punajuuri ja nauris, pilko sipuli, murskaa valkosipuli.

Kuumenna öljy kattilassa ja hauduta kasviksia öljyssä sekoitellen.

Lisää vesi (tai kasvisliemi, lihaliemi), mausta esim laakerinlehdellä, pippurilla, muskotilla, suolalla.

Keittele tunnin verran hiljaisehkolla lämmöllä kunnes on kypsää.

Lisää lopuksi creme fraiche, sekoita ja tarjoile.

Lihan ystävät voivat paistaa vaikka possun suikaleita ja lisätä ne keiton pinnalle lautaselle.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 587 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 300g115kcal3g20.7g0.6g7.5g
Nauris 150g41kcal1.5g6.3g0.5g2.9g
Punasipuli, kuorittu, 100g85g23kcal1.1g4.1g0.2g1.4g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Rypsiöljy 28g248kcal0g0g28g0g
Vesi, vesijohtovesi 500g0kcal0g0g0g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 100g277kcal2g3g28g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2346g1430kcal16.8g71.4g114.8g24g
Valittu annoskoko1173g715kcal8.4g35.7g57.4g12g
Annoskoko puolitettuna587g358kcal4.2g17.9g28.7g6g
Arvot/100g100g61kcal0.7g3g4.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94683