Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kesäkurpitsalisuke

Kuullota sipuli öljyssä, lisää paprikat ja kesäkurpitsa.

Lopuksi lisää tuorejuusto ja anna hautua jokunen minuutti, kunnes kesäkurpitsat ovat sopivan kypsiä.

Nauti vaikka lihapullien lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 350g63kcal2g8.8g1.4g2.4g
Paprika keltainen 40g12kcal0.4g2g0.1g0.8g
Punasipuli, kuorittu, 100g30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Tuorejuusto Creme Bonjour valkosipuli100g300kcal3.7g4.5g30g0.1g
Oliiviöljy 14g124kcal0g0g14g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1068g1014kcal13g33.4g91.2g7.6g
Valittu annoskoko534g507kcal6.5g16.7g45.6g3.8g
Annoskoko puolitettuna267g254kcal3.3g8.4g22.8g1.9g
Arvot/100g100g95kcal1.2g3.1g8.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94716