Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Teeripata

Tämä pata on tehty samalla kaavalla kuin sorsapatakin.

Pilko pekoni ja sipuli, paista nitä hetki keskenään.

Lisää teeri (saa olla isoinakin kappaleina) niin että sen pinta ruskistuu.

Kun teeren kappaleet alkavat olla joka puolelta ruskeita, lisää siideri, creme fraiche, keitetyt pavut ja suppilovahverot.

Mausta suolalla, haluamasi mukaan muillakin mausteilla.

Keittele tunnin verran kohtalaisella lämmöllä, jos nestettä tuntuu olevan liikaa, ota kansi välillä pois.

Ota teeri pois padasta (puhdista pinnasta sipulinpalat yms pataan) ja anna sen hieman jäähtyä, niin sormet eivät pala seuraavan työvaiheen yhteydessä.

Irrota teeren lihat luista pienellä leikkuuveitsellä ja sormin.

Pilko lihat sopivan kokoisiksi ja lisää ne takaisin pataan.

(Voit imeskellä luut lihan jämistä puhtaaksi, kunhan varot teräviä ja mahdollisesti irtonaisia luita.) Tarkista lopuksi maku, ripauta hieman mustapippuria jos siltä tuntuu.

Maistuu hyvältä perunamuusin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riistalintu, 100 gr400g488kcal81.2g0g18g0g
Pekoni rasvainen 140g526kcal16.8g0g51.8g0g
Sipuli 150g45kcal1.9g7.2g0.3g2.6g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 40g111kcal0.8g1.2g11.2g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g50g15kcal0.5g2g0.2g0g
Papu valkoinen, keitetty 100g108kcal8.4g14g0.4g7g
Siideri extra dry (Fizz), annos 500g500g140kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2760g2866kcal219.2g48.8g163.8g19.2g
Valittu annoskoko1380g1433kcal109.6g24.4g81.9g9.6g
Annoskoko puolitettuna690g717kcal54.8g12.2g41g4.8g
Arvot/100g100g104kcal7.9g1.8g5.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94771