Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kasvispata

Laita öljy kattilaan ja lisää lämminneeseen öljyyn pilkottu sipuli, kesäkurpitsa, paprika valutetut herkkusienet ja murskattu valkosipulin kynsi.

Kun kasviksista on irronnut nestettä, lisää seokseen kasvisfondi ja aivan lopuksi valutetut pavut.

Anna hautua kypsäksi hiljaisella tulella ja tarjoile lihan tai kanan lisukkeena tai syö sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 152 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Kesäkurpitsa zucchini 250g45kcal1.4g6.3g1g1.7g
Paprika punainen 50g15kcal0.5g2.3g0.2g1g
Paprika keltainen 50g15kcal0.5g2.6g0.1g1g
Valkosipuli 5g5.4kcal0.4g0.8g0g0.1g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)15g15kcal1.1g2.6g0.1g0.3g
Oliiviöljy 5g44kcal0g0g5g0g
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow300g255kcal13.8g45g1.5g15g
Herkkusieni säilyke 35g5.9kcal0.7g0.1g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1520g828kcal38.2g124.2g16.2g41.6g
Valittu annoskoko760g414kcal19.1g62.1g8.1g20.8g
Annoskoko puolitettuna380g207kcal9.6g31.1g4.1g10.4g
Arvot/100g100g54kcal2.5g8.2g1.1g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94831