Feta-jauhelihamureke

Sekoita mausteet kananmunaan ja jogurttiin.

Sekoita saatu seos sekä fetajuusto hyvin jauhelihaan.

Muotoile murekkeeksi ja paista uunissa, kunnes mureke on kypsä.

(225 astetta ja n. 35 min)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 801g1773kcal140.1g0g136.1g0g
Partaäijä-jogurtti (turkkilainen)30g38kcal1g1.3g3g0g
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Jauhelihamauste, annos 15g20g0.6kcal0g0.2g0.2g0g
Valkosipuli 4g4.3kcal0.3g0.7g0g0.1g
Fetajuusto, Valio90g243kcal17.1g0.9g18.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2000g4275kcal330.8g6.6g327.6g0.2g
Valittu annoskoko1000g2137kcal165.4g3.3g163.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna500g1069kcal82.7g1.7g81.9g0.1g
Arvot/100g100g214kcal16.5g0.3g16.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94923