Feta-jauhelihamureke

Sekoita mausteet kananmunaan ja jogurttiin.

Sekoita saatu seos sekä fetajuusto hyvin jauhelihaan.

Muotoile murekkeeksi ja paista uunissa, kunnes mureke on kypsä.

(225 astetta ja n. 35 min)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 1001g2217kcal175.2g0g170.2g0g
Partaäijä-jogurtti (turkkilainen)38g47kcal1.2g1.6g3.8g0g
Kananmuna kuoreton 69g98kcal8.6g0.2g7.1g0g
Jauhelihamauste, annos 15g25g0.8kcal0g0.3g0.3g0g
Valkosipuli 5g5.4kcal0.4g0.8g0g0.1g
Fetajuusto, Valio113g304kcal21.4g1.1g23.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g5344kcal413.6g8g410g0.2g
Valittu annoskoko1250g2672kcal206.8g4g205g0.1g
Annoskoko puolitettuna625g1336kcal103.4g2g102.5g0.1g
Arvot/100g100g214kcal16.5g0.3g16.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94923