Feta-jauhelihamureke

Sekoita mausteet kananmunaan ja jogurttiin.

Sekoita saatu seos sekä fetajuusto hyvin jauhelihaan.

Muotoile murekkeeksi ja paista uunissa, kunnes mureke on kypsä.

(225 astetta ja n. 35 min)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 1201g2660kcal210.2g0g204.2g0g
Partaäijä-jogurtti (turkkilainen)45g56kcal1.5g1.9g4.5g0g
Kananmuna kuoreton 83g118kcal10.3g0.2g8.5g0g
Jauhelihamauste, annos 15g30g0.9kcal0g0.3g0.3g0g
Valkosipuli 6g6.5kcal0.5g1g0g0.1g
Fetajuusto, Valio135g365kcal25.7g1.4g28.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3000g6413kcal496.4g9.6g491.8g0.2g
Valittu annoskoko1500g3206kcal248.2g4.8g245.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna750g1603kcal124.1g2.4g123g0.1g
Arvot/100g100g214kcal16.5g0.3g16.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94923