Feta-jauhelihamureke

Sekoita mausteet kananmunaan ja jogurttiin.

Sekoita saatu seos sekä fetajuusto hyvin jauhelihaan.

Muotoile murekkeeksi ja paista uunissa, kunnes mureke on kypsä.

(225 astetta ja n. 35 min)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 1600g3543kcal280g0g272g0g
Partaäijä-jogurtti (turkkilainen)60g75kcal2g2.5g6g0g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.8g0.3g11.3g0g
Jauhelihamauste, annos 15g40g1.2kcal0g0.4g0.4g0g
Valkosipuli 8g8.7kcal0.6g1.3g0g0.2g
Fetajuusto, Valio180g486kcal34.2g1.8g37.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3996g8542kcal661.2g12.6g655g0.4g
Valittu annoskoko1998g4271kcal330.6g6.3g327.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna999g2135kcal165.3g3.2g163.8g0.1g
Arvot/100g100g214kcal16.5g0.3g16.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94923