Feta-jauhelihamureke

Sekoita mausteet kananmunaan ja jogurttiin.

Sekoita saatu seos sekä fetajuusto hyvin jauhelihaan.

Muotoile murekkeeksi ja paista uunissa, kunnes mureke on kypsä.

(225 astetta ja n. 35 min)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 1802g3990kcal315.3g0g306.3g0g
Partaäijä-jogurtti (turkkilainen)68g85kcal2.2g2.8g6.8g0g
Kananmuna kuoreton 124g177kcal15.5g0.4g12.7g0g
Jauhelihamauste, annos 15g45g1.4kcal0g0.5g0.5g0g
Valkosipuli 9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Fetajuusto, Valio203g547kcal38.5g2g42.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4500g9619kcal744.4g14.4g738g0.4g
Valittu annoskoko2250g4810kcal372.2g7.2g369g0.2g
Annoskoko puolitettuna1125g2405kcal186.1g3.6g184.5g0.1g
Arvot/100g100g214kcal16.5g0.3g16.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94923