Feta-jauhelihamureke

Sekoita mausteet kananmunaan ja jogurttiin.

Sekoita saatu seos sekä fetajuusto hyvin jauhelihaan.

Muotoile murekkeeksi ja paista uunissa, kunnes mureke on kypsä.

(225 astetta ja n. 35 min)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 2002g4433kcal350.4g0g340.3g0g
Partaäijä-jogurtti (turkkilainen)75g94kcal2.5g3.2g7.5g0g
Kananmuna kuoreton 138g196kcal17.2g0.4g14.1g0g
Jauhelihamauste, annos 15g50g1.5kcal0g0.5g0.5g0g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Fetajuusto, Valio225g608kcal42.8g2.3g47.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g10687kcal827.4g16g819.6g0.4g
Valittu annoskoko2500g5344kcal413.7g8g409.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna1250g2672kcal206.9g4g204.9g0.1g
Arvot/100g100g214kcal16.5g0.3g16.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94923