Sitruunakana

1. Lämmitä uuni 200 asteeseen.

2. Pyyhi koivet talouspaperilla.

Hiero koipien pinta halkaistulla ja pestyllä sitruunalla.

Mausta suolalla ja pippureilla.

Nosta koivet voideltuun uunivuokaan
3. Kuori ja puolita valkosipulinkynnet.

Leikka loput sitrukset viipaleiksi ja asettele ne valkosipulin ja timjaminoksien kanssa koipien väleihin.

Valuta päälle hunaja ja kasvisliemi.

4. Paista koipia uunin alatasaolla noin 40 minuuttia tai kunnes on kypsää.

Poista broilerista nahka

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Aukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koipi (Atria), annos 600g750g976kcal127.6g8.3g48g0g
Sitruuna 100g225g81kcal1.4g13.5g2.5g0g
Lime, kuorittu, annos 50g38g14kcal0.2g0.8g0.4g1.1g
Suola, annos 3g2.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g24g25kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Timjami 1.5g4.2kcal0.1g0.4g0.1g0.6g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g11g36kcal0.1g8.8g0g0g
Kasvisliemikuutio 3.8g11kcal0.4g0.5g0.9g0.1g
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2412g2294kcal263.4g72.4g104g4.6g
Valittu annoskoko1206g1147kcal131.7g36.2g52g2.3g
Annoskoko puolitettuna603g573kcal65.9g18.1g26g1.2g
Arvot/100g100g95kcal10.9g3g4.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=95263