Sitruunakana

1. Lämmitä uuni 200 asteeseen.

2. Pyyhi koivet talouspaperilla.

Hiero koipien pinta halkaistulla ja pestyllä sitruunalla.

Mausta suolalla ja pippureilla.

Nosta koivet voideltuun uunivuokaan
3. Kuori ja puolita valkosipulinkynnet.

Leikka loput sitrukset viipaleiksi ja asettele ne valkosipulin ja timjaminoksien kanssa koipien väleihin.

Valuta päälle hunaja ja kasvisliemi.

4. Paista koipia uunin alatasaolla noin 40 minuuttia tai kunnes on kypsää.

Poista broilerista nahka

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Aukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koipi (Atria), annos 600g1251g1626kcal212.6g13.8g80g0g
Sitruuna 100g375g135kcal2.3g22.5g4.1g0g
Lime, kuorittu, annos 50g63g23kcal0.4g1.4g0.7g1.8g
Suola, annos 3g3.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g40g42kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Timjami 2.5g7.1kcal0.2g0.7g0.2g0.9g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g19g60kcal0.2g14.6g0g0g
Kasvisliemikuutio 6.3g19kcal0.6g0.8g1.5g0.1g
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4020g3823kcal439g120.6g173.4g7.2g
Valittu annoskoko2010g1912kcal219.5g60.3g86.7g3.6g
Annoskoko puolitettuna1005g956kcal109.8g30.2g43.4g1.8g
Arvot/100g100g95kcal10.9g3g4.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=95263