Sitruunakana

1. Lämmitä uuni 200 asteeseen.

2. Pyyhi koivet talouspaperilla.

Hiero koipien pinta halkaistulla ja pestyllä sitruunalla.

Mausta suolalla ja pippureilla.

Nosta koivet voideltuun uunivuokaan
3. Kuori ja puolita valkosipulinkynnet.

Leikka loput sitrukset viipaleiksi ja asettele ne valkosipulin ja timjaminoksien kanssa koipien väleihin.

Valuta päälle hunaja ja kasvisliemi.

4. Paista koipia uunin alatasaolla noin 40 minuuttia tai kunnes on kypsää.

Poista broilerista nahka

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Aukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koipi (Atria), annos 600g1501g1951kcal255.1g16.5g96.1g0g
Sitruuna 100g450g162kcal2.7g27g5g0g
Lime, kuorittu, annos 50g75g27kcal0.5g1.7g0.8g2.1g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g48g50kcal3.8g7.8g0.3g1g
Timjami 3g8.5kcal0.3g0.8g0.2g1.1g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g23g72kcal0.2g17.6g0g0g
Kasvisliemikuutio 7.5g23kcal0.7g1g1.8g0.1g
Vesi300g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4824g4588kcal526.6g145g208.4g8.6g
Valittu annoskoko2412g2294kcal263.3g72.5g104.2g4.3g
Annoskoko puolitettuna1206g1147kcal131.7g36.3g52.1g2.2g
Arvot/100g100g95kcal10.9g3g4.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=95263