Sitruunakana

1. Lämmitä uuni 200 asteeseen.

2. Pyyhi koivet talouspaperilla.

Hiero koipien pinta halkaistulla ja pestyllä sitruunalla.

Mausta suolalla ja pippureilla.

Nosta koivet voideltuun uunivuokaan
3. Kuori ja puolita valkosipulinkynnet.

Leikka loput sitrukset viipaleiksi ja asettele ne valkosipulin ja timjaminoksien kanssa koipien väleihin.

Valuta päälle hunaja ja kasvisliemi.

4. Paista koipia uunin alatasaolla noin 40 minuuttia tai kunnes on kypsää.

Poista broilerista nahka

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Aukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koipi (Atria), annos 600g1751g2276kcal297.7g19.3g112.1g0g
Sitruuna 100g525g189kcal3.2g31.5g5.8g0g
Lime, kuorittu, annos 50g88g32kcal0.5g1.9g1g2.5g
Suola, annos 3g5.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g56g58kcal4.4g9.1g0.3g1.1g
Timjami 3.5g10kcal0.3g0.9g0.3g1.3g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g26g84kcal0.3g20.5g0g0g
Kasvisliemikuutio 8.8g27kcal0.8g1.2g2.1g0.1g
Vesi350g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5628g5352kcal614.4g169g243.2g10g
Valittu annoskoko2814g2676kcal307.2g84.5g121.6g5g
Annoskoko puolitettuna1407g1338kcal153.6g42.3g60.8g2.5g
Arvot/100g100g95kcal10.9g3g4.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=95263