Sitruunakana

1. Lämmitä uuni 200 asteeseen.

2. Pyyhi koivet talouspaperilla.

Hiero koipien pinta halkaistulla ja pestyllä sitruunalla.

Mausta suolalla ja pippureilla.

Nosta koivet voideltuun uunivuokaan
3. Kuori ja puolita valkosipulinkynnet.

Leikka loput sitrukset viipaleiksi ja asettele ne valkosipulin ja timjaminoksien kanssa koipien väleihin.

Valuta päälle hunaja ja kasvisliemi.

4. Paista koipia uunin alatasaolla noin 40 minuuttia tai kunnes on kypsää.

Poista broilerista nahka

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Aukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koipi (Atria), annos 600g2251g2927kcal382.7g24.8g144.1g0g
Sitruuna 100g675g243kcal4.1g40.5g7.4g0g
Lime, kuorittu, annos 50g113g41kcal0.7g2.5g1.2g3.2g
Suola, annos 3g6.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g72g75kcal5.7g11.7g0.4g1.4g
Timjami 4.5g13kcal0.4g1.2g0.3g1.7g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g34g108kcal0.3g26.3g0g0g
Kasvisliemikuutio 11g34kcal1.1g1.5g2.6g0.2g
Vesi450g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7236g6881kcal790g217.2g312g13g
Valittu annoskoko3618g3441kcal395g108.6g156g6.5g
Annoskoko puolitettuna1809g1720kcal197.5g54.3g78g3.3g
Arvot/100g100g95kcal10.9g3g4.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=95263