Sitruunakana

1. Lämmitä uuni 200 asteeseen.

2. Pyyhi koivet talouspaperilla.

Hiero koipien pinta halkaistulla ja pestyllä sitruunalla.

Mausta suolalla ja pippureilla.

Nosta koivet voideltuun uunivuokaan
3. Kuori ja puolita valkosipulinkynnet.

Leikka loput sitrukset viipaleiksi ja asettele ne valkosipulin ja timjaminoksien kanssa koipien väleihin.

Valuta päälle hunaja ja kasvisliemi.

4. Paista koipia uunin alatasaolla noin 40 minuuttia tai kunnes on kypsää.

Poista broilerista nahka

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Aukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koipi (Atria), annos 600g250g325kcal42.5g2.8g16g0g
Sitruuna 100g75g27kcal0.5g4.5g0.8g0g
Lime, kuorittu, annos 50g13g4.5kcal0.1g0.3g0.1g0.4g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g8g8.3kcal0.6g1.3g0g0.2g
Timjami 0.5g1.4kcal0g0.1g0g0.2g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g3.8g12kcal0g2.9g0g0g
Kasvisliemikuutio 1.3g3.8kcal0.1g0.2g0.3g0g
Vesi50g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana804g765kcal87.6g24.2g34.4g1.6g
Valittu annoskoko402g382kcal43.8g12.1g17.2g0.8g
Annoskoko puolitettuna201g191kcal21.9g6.1g8.6g0.4g
Arvot/100g100g95kcal10.9g3g4.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=95263