Sitruunakana

1. Lämmitä uuni 200 asteeseen.

2. Pyyhi koivet talouspaperilla.

Hiero koipien pinta halkaistulla ja pestyllä sitruunalla.

Mausta suolalla ja pippureilla.

Nosta koivet voideltuun uunivuokaan
3. Kuori ja puolita valkosipulinkynnet.

Leikka loput sitrukset viipaleiksi ja asettele ne valkosipulin ja timjaminoksien kanssa koipien väleihin.

Valuta päälle hunaja ja kasvisliemi.

4. Paista koipia uunin alatasaolla noin 40 minuuttia tai kunnes on kypsää.

Poista broilerista nahka

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Aukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koipi (Atria), annos 600g500g650kcal85g5.5g32g0g
Sitruuna 100g150g54kcal0.9g9g1.6g0g
Lime, kuorittu, annos 50g25g9kcal0.1g0.5g0.3g0.7g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Timjami 1g2.8kcal0.1g0.3g0.1g0.4g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g7.5g24kcal0.1g5.9g0g0g
Kasvisliemikuutio 2.5g7.6kcal0.2g0.3g0.6g0g
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1607g1528kcal175.4g48.2g69.4g2.8g
Valittu annoskoko804g764kcal87.7g24.1g34.7g1.4g
Annoskoko puolitettuna402g382kcal43.9g12.1g17.4g0.7g
Arvot/100g100g95kcal10.9g3g4.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=95263