Kanawok

Kuumenna öljy (puolet koko määrästä) kuumaksi wok-pannulla ja lisää jäiset wok-vihannekset.

Kypsennä vihanneksia hetken aikaa niin, että ylimääräinen neste haihtuu.

Siirrä vihannekset toiseen astiaan, lisää pannuun tilkka öljyä ja kanapalat.

Kanapalojen kypsennyttyä lisää vihannekset ja mausta.

Nauti sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 345g419kcal73.2g0g13.8g0g
Wokvihannekset, rainbow, 450g674g236kcal12.1g43.1g1.3g21.6g
Rypsiöljy 27g238kcal0g0g27g0g
Osterikastike, Blue Dragon23g27kcal0.8g6g0g0g
Soijakastike 54g33kcal2.8g5.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2244g1907kcal177.8g108.4g84.2g43.2g
Valittu annoskoko1122g953kcal88.9g54.2g42.1g21.6g
Annoskoko puolitettuna561g477kcal44.5g27.1g21.1g10.8g
Arvot/100g100g85kcal7.9g4.8g3.8g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=95359