Kanawok

Kuumenna öljy (puolet koko määrästä) kuumaksi wok-pannulla ja lisää jäiset wok-vihannekset.

Kypsennä vihanneksia hetken aikaa niin, että ylimääräinen neste haihtuu.

Siirrä vihannekset toiseen astiaan, lisää pannuun tilkka öljyä ja kanapalat.

Kanapalojen kypsennyttyä lisää vihannekset ja mausta.

Nauti sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 402g489kcal85.4g0g16.1g0g
Wokvihannekset, rainbow, 450g786g275kcal14.2g50.3g1.6g25.2g
Rypsiöljy 32g278kcal0g0g31.5g0g
Osterikastike, Blue Dragon26g32kcal0.9g7.1g0g0g
Soijakastike 63g38kcal3.3g6g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2618g2225kcal207.6g126.8g98.6g50.4g
Valittu annoskoko1309g1112kcal103.8g63.4g49.3g25.2g
Annoskoko puolitettuna655g556kcal51.9g31.7g24.7g12.6g
Arvot/100g100g85kcal7.9g4.8g3.8g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=95359