Kanawok

Kuumenna öljy (puolet koko määrästä) kuumaksi wok-pannulla ja lisää jäiset wok-vihannekset.

Kypsennä vihanneksia hetken aikaa niin, että ylimääräinen neste haihtuu.

Siirrä vihannekset toiseen astiaan, lisää pannuun tilkka öljyä ja kanapalat.

Kanapalojen kypsennyttyä lisää vihannekset ja mausta.

Nauti sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 460g560kcal97.7g0g18.4g0g
Wokvihannekset, rainbow, 450g900g315kcal16.2g57.6g1.8g28.8g
Rypsiöljy 36g318kcal0g0g36g0g
Osterikastike, Blue Dragon30g36kcal1g8.1g0g0g
Soijakastike 72g43kcal3.7g6.8g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2996g2546kcal237.2g145g112.6g57.6g
Valittu annoskoko1498g1273kcal118.6g72.5g56.3g28.8g
Annoskoko puolitettuna749g637kcal59.3g36.3g28.2g14.4g
Arvot/100g100g85kcal7.9g4.8g3.8g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=95359