Kanawok

Kuumenna öljy (puolet koko määrästä) kuumaksi wok-pannulla ja lisää jäiset wok-vihannekset.

Kypsennä vihanneksia hetken aikaa niin, että ylimääräinen neste haihtuu.

Siirrä vihannekset toiseen astiaan, lisää pannuun tilkka öljyä ja kanapalat.

Kanapalojen kypsennyttyä lisää vihannekset ja mausta.

Nauti sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 517g629kcal109.8g0g20.7g0g
Wokvihannekset, rainbow, 450g1011g354kcal18.2g64.7g2g32.4g
Rypsiöljy 40g358kcal0g0g40.4g0g
Osterikastike, Blue Dragon34g41kcal1.1g9.1g0g0g
Soijakastike 81g49kcal4.2g7.7g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3366g2860kcal266.6g163g126.4g64.8g
Valittu annoskoko1683g1430kcal133.3g81.5g63.2g32.4g
Annoskoko puolitettuna842g715kcal66.7g40.8g31.6g16.2g
Arvot/100g100g85kcal7.9g4.8g3.8g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=95359