Kanawok

Kuumenna öljy (puolet koko määrästä) kuumaksi wok-pannulla ja lisää jäiset wok-vihannekset.

Kypsennä vihanneksia hetken aikaa niin, että ylimääräinen neste haihtuu.

Siirrä vihannekset toiseen astiaan, lisää pannuun tilkka öljyä ja kanapalat.

Kanapalojen kypsennyttyä lisää vihannekset ja mausta.

Nauti sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 57g70kcal12.2g0g2.3g0g
Wokvihannekset, rainbow, 450g112g39kcal2g7.2g0.2g3.6g
Rypsiöljy 4.5g40kcal0g0g4.5g0g
Osterikastike, Blue Dragon3.7g4.5kcal0.1g1g0g0g
Soijakastike 9g5.4kcal0.5g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana374g318kcal29.6g18.2g14g7.2g
Valittu annoskoko187g159kcal14.8g9.1g7g3.6g
Annoskoko puolitettuna94g79kcal7.4g4.6g3.5g1.8g
Arvot/100g100g85kcal7.9g4.9g3.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=95359