Kanawok

Kuumenna öljy (puolet koko määrästä) kuumaksi wok-pannulla ja lisää jäiset wok-vihannekset.

Kypsennä vihanneksia hetken aikaa niin, että ylimääräinen neste haihtuu.

Siirrä vihannekset toiseen astiaan, lisää pannuun tilkka öljyä ja kanapalat.

Kanapalojen kypsennyttyä lisää vihannekset ja mausta.

Nauti sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 574g699kcal122g0g23g0g
Wokvihannekset, rainbow, 450g1124g393kcal20.2g71.9g2.2g36g
Rypsiöljy 45g397kcal0g0g44.9g0g
Osterikastike, Blue Dragon37g45kcal1.3g10.1g0g0g
Soijakastike 90g54kcal4.6g8.5g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3740g3178kcal296.2g181g140.4g72g
Valittu annoskoko1870g1589kcal148.1g90.5g70.2g36g
Annoskoko puolitettuna935g795kcal74.1g45.3g35.1g18g
Arvot/100g100g85kcal7.9g4.8g3.8g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=95359