Kanawok

Kuumenna öljy (puolet koko määrästä) kuumaksi wok-pannulla ja lisää jäiset wok-vihannekset.

Kypsennä vihanneksia hetken aikaa niin, että ylimääräinen neste haihtuu.

Siirrä vihannekset toiseen astiaan, lisää pannuun tilkka öljyä ja kanapalat.

Kanapalojen kypsennyttyä lisää vihannekset ja mausta.

Nauti sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 115g140kcal24.4g0g4.6g0g
Wokvihannekset, rainbow, 450g225g79kcal4.1g14.4g0.5g7.2g
Rypsiöljy 9g80kcal0g0g9g0g
Osterikastike, Blue Dragon7.5g9kcal0.3g2g0g0g
Soijakastike 18g11kcal0.9g1.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana749g637kcal59.4g36.2g28.2g14.4g
Valittu annoskoko375g318kcal29.7g18.1g14.1g7.2g
Annoskoko puolitettuna187g159kcal14.9g9.1g7.1g3.6g
Arvot/100g100g85kcal7.9g4.8g3.8g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=95359