Kanawok

Kuumenna öljy (puolet koko määrästä) kuumaksi wok-pannulla ja lisää jäiset wok-vihannekset.

Kypsennä vihanneksia hetken aikaa niin, että ylimääräinen neste haihtuu.

Siirrä vihannekset toiseen astiaan, lisää pannuun tilkka öljyä ja kanapalat.

Kanapalojen kypsennyttyä lisää vihannekset ja mausta.

Nauti sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 172g210kcal36.6g0g6.9g0g
Wokvihannekset, rainbow, 450g337g118kcal6.1g21.6g0.7g10.8g
Rypsiöljy 14g119kcal0g0g13.5g0g
Osterikastike, Blue Dragon11g14kcal0.4g3g0g0g
Soijakastike 27g16kcal1.4g2.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1122g954kcal89g54.4g42.2g21.6g
Valittu annoskoko561g477kcal44.5g27.2g21.1g10.8g
Annoskoko puolitettuna281g238kcal22.3g13.6g10.6g5.4g
Arvot/100g100g85kcal7.9g4.8g3.8g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=95359