Kanawok

Kuumenna öljy (puolet koko määrästä) kuumaksi wok-pannulla ja lisää jäiset wok-vihannekset.

Kypsennä vihanneksia hetken aikaa niin, että ylimääräinen neste haihtuu.

Siirrä vihannekset toiseen astiaan, lisää pannuun tilkka öljyä ja kanapalat.

Kanapalojen kypsennyttyä lisää vihannekset ja mausta.

Nauti sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 287g349kcal61g0g11.5g0g
Wokvihannekset, rainbow, 450g562g197kcal10.1g36g1.1g18g
Rypsiöljy 23g199kcal0g0g22.5g0g
Osterikastike, Blue Dragon19g23kcal0.6g5g0g0g
Soijakastike 45g27kcal2.3g4.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1870g1589kcal148g90.6g70.2g36g
Valittu annoskoko935g795kcal74g45.3g35.1g18g
Annoskoko puolitettuna468g397kcal37g22.7g17.6g9g
Arvot/100g100g85kcal7.9g4.8g3.8g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=95359