Bolognese

Kuullota sipuli ja paista jauheliha.

Raasta porkkana ja kesäkurpitsa.

Kasaa kaikki ainekset kattilaan tai pataan ja mausta yrteillä, pippureilla, suolalla ja halutessasi sokerilla tai hunajalla.

Hauduta pari tuntia uunissa tai liedellä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Kimara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 10g41kcal0g10g0g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g1000g250kcal13g42g2g0g
Kuorittuja tomaatteja tomaattimehussa, Rainbow1600g320kcal16g56g6.4g0g
Oliiviöljy 40g354kcal0g0g40g0g
Kesäkurpitsa zucchini 400g72kcal2.2g10g1.6g2.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g500g140kcal3g29.8g1g12.5g
Paistijauheliha 10%1500g2550kcal300g0g150g0g
Sipuli (kuorittu)600g162kcal7.8g28.8g1.2g10.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11300g7777kcal684g353.2g404.4g51g
Valittu annoskoko5650g3889kcal342g176.6g202.2g25.5g
Annoskoko puolitettuna2825g1944kcal171g88.3g101.1g12.8g
Arvot/100g100g69kcal6.1g3.1g3.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=95541