Bolognese

Kuullota sipuli ja paista jauheliha.

Raasta porkkana ja kesäkurpitsa.

Kasaa kaikki ainekset kattilaan tai pataan ja mausta yrteillä, pippureilla, suolalla ja halutessasi sokerilla tai hunajalla.

Hauduta pari tuntia uunissa tai liedellä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Kimara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 1.2g5.1kcal0g1.2g0g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g125g31kcal1.6g5.2g0.2g0g
Kuorittuja tomaatteja tomaattimehussa, Rainbow200g40kcal2g7g0.8g0g
Oliiviöljy 5g44kcal0g0g5g0g
Kesäkurpitsa zucchini 50g9kcal0.3g1.2g0.2g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g63g18kcal0.4g3.7g0.1g1.6g
Paistijauheliha 10%187g319kcal37.5g0g18.7g0g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.1g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1412g972kcal85.6g43.8g50.2g6.4g
Valittu annoskoko706g486kcal42.8g21.9g25.1g3.2g
Annoskoko puolitettuna353g243kcal21.4g11g12.6g1.6g
Arvot/100g100g69kcal6.1g3.1g3.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=95541