Pekonisienipasta

Ruskista pekoni, sienet ja sipuli.

Lisää ruokakerma sitten kun raaka-aineet on kypsiä...

Anna hautua 5-10min..

Keitä pasta samalla.

Tarjoiluun juustoa ja SINAPPIA ;)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Janappa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, paistettu 451g2320kcal74.1g0g228.4g0g
Herkkusieni 120g19kcal2.5g0.4g0.4g1.8g
Pasta Torino tumma375g1314kcal67.6g221.5g14.6g22.5g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)300g255kcal3g10.5g21g0g
Sipuli (kuorittu)83g22kcal1.1g4g0.2g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2658g7862kcal296.6g472.8g529.2g51.4g
Valittu annoskoko1329g3931kcal148.3g236.4g264.6g25.7g
Annoskoko puolitettuna665g1966kcal74.2g118.2g132.3g12.9g
Arvot/100g100g296kcal11.2g17.8g19.9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96201