Pekonisienipasta

Ruskista pekoni, sienet ja sipuli.

Lisää ruokakerma sitten kun raaka-aineet on kypsiä...

Anna hautua 5-10min..

Keitä pasta samalla.

Tarjoiluun juustoa ja SINAPPIA ;)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Janappa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, paistettu 600g3090kcal98.6g0g304.1g0g
Herkkusieni 160g26kcal3.4g0.5g0.5g2.4g
Pasta Torino tumma500g1750kcal90g295g19.5g30g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)400g340kcal4g14g28g0g
Sipuli (kuorittu)110g30kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3540g10471kcal394.8g629.6g704.6g68.6g
Valittu annoskoko1770g5235kcal197.4g314.8g352.3g34.3g
Annoskoko puolitettuna885g2618kcal98.7g157.4g176.2g17.2g
Arvot/100g100g296kcal11.2g17.8g19.9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96201